Hírek: élet az oktatási intézmények falain belül  
 
 
A suli.sk portál hírei

FONTOS!!! SzMPSz Iskolvezetők Országos Társulása 
FONTOS!!!  SzMPSz Iskolvezetők Országos TársulásaKedves Kolléga!

A rozsnyói országos találkozón elfogadott megegyezés értelmében az SzMPSz Iskolvezetők Országos Társulása május 3-ra tervezi összehívni a Társulás következő ülését, melyre meghívjuk az MKP parlamenti képviselőit is.
Kérlek - függetlenül attól, hogy Társulásunk tagja vagy, ill. nem vagy tagja -, közös érdekünket szem előtt tartva küldd el meglátásaidat, javaslataidat, melyeket Te is fontosnak ítélsz megvitatni. Célunk: elérni, hogy mindannyiunk igyekezete végre hivatalosan is részévé váljon az MKP oktatásügyi programjának, és megtehessük az első lépéseket a nemzetiségi oktatásügyi önkormányzat kialakítására, tehát elérni végre: ne dönthessenek rólunk nélkülünk. Javaslataitokat legkésőbb április 10-ig juttassátok el címemre (mj001@freemail.hu vagy a vambery@zsmhvieds.edu.sk).Kedves Középiskolai Kolléga!

Az idei TUDOK seregszemlét nagyobb körültekintéssel és még jobban szeretnénk előkészíteni, mint 2006-ban, ezért egy szervezőcsapatban gondolkodunk, akik a szervezőmunka mellett a majdani zsűri munkájában is részt vesznek. Ha van iskolátokban reál szakos kolléga, aki ilyen munkát szívesen vállalna, kérünk Benneteket, május 3-ra őt is invitáljátok Dunaszerdahelyre TUDOK- előkészítéssel kapcsolatos megbeszélésre, amelyet akkor – megfelelő érdeklődés esetén – programba iktatnánk. Hogy személy szerint is megszólíthassuk és meghívhassuk őt, jelezzétek elérhetőségeit április 15-ig e-mailen a következő címre: hechtanna@gmail.com, vagy a 09 05 439 111 telefonszámra.
Fibi Sándor
a Társulás elnöke
 
Ha tetszett a cikk, ossza meg másokkal is!  Hírkereső
 Keresendő szó
 

Hirdetés Állásbörze Partnerek
JMK media & productions, s.r.o. Szlovákiai Magyar Szülők Szövetsége
Szlovákiai Magyar Pedagógusok Szövetsége Pázmány Péter Alapítvány

 
 
 
  :: © 2010 REGIONIS polgári társulás, Minden jog fenntartva ::