Melyik alapiskolába iratta gyermekét?  
Magyar Tannyelvű Alapiskola Baka
 
Hírek

Álarcosbál 
ÁlarcosbálA 4.osztály tanulóinak élménybeszámolója

Bertalan Bence:
Az álarcosbál 15.00-tól 18.00-ig tartott.
Az iskolában először át kellett öltözni. Én Quazimodo jelmezét öltöttem magamra. Hamar átöltöztem, és nagyot nevettünk egymáson. Az ebédlőben volt már mindenki. DJ gondoskodott a zenéről. Zene közben vonultunk fel. Nagyon szép jelemzeket láttam. Bélát senki sem tudta megelőzni, ő tanulónak öltözött be. A felvonulás után kezdődött a disco, majd a tombolahúzás. Nyertem én is és a testvérem is. A tombolahúzás után még buliztunk. Aztán jött a rossz hír. Haza kellett menni. A felsősök még maradhattak hétig. Mégis nyolcig maradtak. Ez engem nagyon felbosszatott, de azért jól éreztem magam.
Átvedlettem, és hazamentem.

Csízik Gyula:
Csütörtökön volt a maszkabál. Három órára kellett az iskolába visszajönni. Én Túró Rudinak öltöztem. Nagyon tetszett a jelmezem.
Mikor már az osztályban voltunk, felöltöztünk. Minden jelmez nagyon tetszett nekem. Amikor az étteremben voltunk, osztályonként felvonultunk. Ezután kezdődött a disco. Mindannyian táncoltunk. Én és Balázs nem akartunk táncolni, de aztán mégis kellett. Balázzsal lufiztunk a folyosón. Aztán szólt a tanító néni, hogy készítsük elő a tombolákat. Én Balázzsal előkészítettem őket. Sok mindent nyertem. Aztán újra disco volt, és elmentünk haza. Nem akartam hazamenni, de muszáj volt.
Nagyon tetszett a maszkabál, és remélem lesz jövőre is.

Janík Patrik:
A maszkabál január 29-én, csütörtökön, délután három órakor kezdődött. Elhatároztam, hogy női focistának öltözök be.
Amikor odaértünk, felmentem az osztályba, és ott átöltöztünk. A többiek már ott vártak. Lementünk az étterembe, elkezdődött a felvonulás osztályok szerint. Mi a negyedikek voltunk. A DJ neve BEE BOY volt. Lehetett táncolni, a lányok engem is hívtak. Elkezdődött a tombolahúzás, de én nem nyertem.
Hamar el kellett mennünk, de a nagyok még ott maradhattak.

Magyarics Karolina:
Január 29-én délután három órakor maszkabál volt a suliban. Elhatároztam, hogy én virágáruslánynak öltözöm be.
Délután háromkor visszajöttem a suliba. Az öltözőben levetettem a kabátomat és a csizmát, majd felmentem az osztályba. Az osztályban átvetettem a ruhámat a jelmezemre. Megérkeztek a többiek is. Mikor már mindenki megérkezett, átöltözött, lementünk az étterembe, mert ott volt a mulatság megtartva. Elkezdtük a felvonulást. A legkisebb osztály kezdte. Amikor az utolsó osztály is felvonult, következett egy kis tánc. Sokat táncoltam. Utána következett a tombolahúzás. Amikor lehetett tombolajegyet venni, akkor én nem vettem, de az osztálytársaim igen.
Mikor hazaértem a mulatságból, elszomorodtam, mert vége volt. Nagyon jól mulattam.

Matus Balázs:
Január 29-én volt a maszkabál. Elhatároztam, hogy maratonfutónak öltözöm be.
Három előtt visszajöttem az iskolába, de még nem volt itt senki sem. Felöltöztem, addigra jöttek a többiek. Amikor lejöttünk, leültünk, elkezdődött a felvonulás. Ezután tombolát húztunk. Én Gyuszival voltam. Mi 3 vagy 4 tombolát is nyertünk.
Igazi disco csak estére lett.
Nagyon jól éreztem magam. Rossz volt, hogy már hatkor haza kellett mennünk. Ezért nagyon szomorú lettem.

Mészáros Evelyn:
A maszkabál délután három órakor kezdődött. Én otthon öltöztem be. Ördögnek.
A többiek már fent voltak az osztályban. Mindenki nagyon jó jelmezt talált ki. Később lementünk az ebédlőbe. Aztán felvonult az egész iskola, másodiktól kilencedikig. Mi negyedikek voltunk. Felvonulás után jött egy kis disco tánccal. Mi felmehettünk a DJ-hez, Tünde, Flóra, Pati és én. Jött a tombolahúzás. Nagyon szép nyeremények voltak. Én három ajándékot nyertem. Utána még táncoltunk. Mindenki táncolt. Zsuzsa tanító néni közölt velünk egy rossz hírt. Az alsó tagozatosok és az ötödikesek mehetnek haza. A felső tagozatosok maradhattak hétig. Mi olyan, de olyan nagyon mérgesek voltunk, hogy hamar haza kellett menni.
Otthon elmeséltem, milyen jó volt a maszkabál. Hamar el is aludtam a fáradságtól.

Mészáros Tünde:
A tanító néni bejelentette, hogy január 29-én maszkabál lesz. Mi, Flórival és Patival már tavaly elhatároztunk, hogy munkakerülők leszünk.
A maszkabálra háromra kellett visszajönni. Mikor jöttem az úton, hallottam, hogy szól a zene az iskolában. Hamar beöltöztünk. Volt szakálunk is. Mikor lementünk már szólt a zene. Zenére vonultunk fel. Nagyon mókás jelmezek voltak. Utána következett a tánc. Mi Evelynnel felmentünk a DJ pulthoz, belekevertünk a zenébe. BEE BOY DJ engedélyével. Annyit táncoltunk, hogy nagyon elfáradtunk. Utána jött a tombolahúzás. A barátnőm, Flóra, egy tolltartót nyert és rengeteg csokoládét.
Sajnos az volt a rossz hír, hogy hatkor kellett már hazamenni. De azt a három órát sohasem fogom elfelejteni.

Mészáros Kinga:
A tanító néni az egyik órán közölte velünk, hogy a jövő héten álarcosbál lesz. Én úgy gondoltam, hogy boszorkány leszek.
Amikor visszamentünk az osztályba, átöltöztünk. Lementünk az ebédlőbe. Ott felvonultunk. Aztán jött a disco. Mindenki táncolt. Majd következett a tombolahúzás. Flóra sokat nyert a tombolán. Újra táncolt mindenki. Majd utoljára még egyszer húztak tombolát. A nyolcadik osztály nagyon sokat nyert, velük együtt az ötödik is.
Amikor már jöttek értem, átöltöztem, és mindent elmeséltem, amit csak tudtam.

Nagy Flóra:
A maszkabál délután három órakor kezdődött. Hárman Tünde, Patrícia és én munkakerülőknek öltöztünk be.
Először felmentünk az osztályba, hogy felöltözzünk. Sok vicces jelmez volt. Főleg az tetszett, hogy senkinek sem kölcsönzött jelmeze volt. Később lementünk az ebédlőbe. Osztályonként felvonultunk. A felvonulás után következett a disco. Csak egy kicsi tánc volt, mert utána húzták a tombolát. Először csak egyet húztak ki az én számaim közül. Nyertem egy Hannah Montánás tolltartót. Ezután pedig újra tánc következett. De most sokkal jobb volt, mert többet táncoltunk és már sötét is volt. Evelyn bement a DJ-s pult mögé is. Tündét is behívta. Aztán megint tombolahúzás következett. Nyertem egy hajpántot, ceruzákat és csokit. Amikor már jól éreztem magam, akkor a tanító néni azt mondta, hog a kilenc, nyolc, hét és a hat még hét óráig maradhat.
Nagyon jó volt. Remélem, hogy jövőre is szerveznek ilyen discot.

Takács Patrícia:
Háromra jöttünk az iskolába.
Miután megérkeztem, beöltöztem, és megvártam míg jön Tünde, mert Flóra velem jött. Az étteremben felvonultunk és bemutatkoztunk, hogy minek öltöztünk. Én, Tündi és Flóri munkakerülők voltunk. Ezután következett a disco. Elkeztdtünk táncolni. DJ BEE BOY valami füstöt fújatott. Körlámpák világítottak. Elkezdődött a tombolahúzás. Sosem húztak ki engemet, csak a végén. Kaptam egy csokimikulást. Flóri egy Hannah Montánás tolltartót kapott, két kifestőt és egy színesceruzát. A tombolának hamar vége lett. Kár, hogy csak egy csokimikulást kaptam.
Nagyon jól éreztem magam, csak hamar haza kellett menni. A nagyok ott maradhattak. De jó volt nekik!

Ulrich Bálint:
Egy nap mondta a tanító néni, hogy csütörtökön maszkabál lesz. Eldöntöttem, hogy hippi leszek.
Mikor odaértem az iskolába, sokan ott voltak. Gyorsan felöltöztem. Lementünk körülnézni, odamentünk az aszalunkhoz. Osztályonként felvonultunk. Sok jó jelmezt láttunk. Megnéztük a tomboladíjakat. Lufizni is lehetett. Először nem akartam táncolni, de aztán igen. Elkezdtünk Barnussal beszélgetni:
- Fussunk be a porfélébe!
-Jó!
A tombolán kétszer nyertem. Sokat lehetett izgulni, hogy megvan-e a jegy, amit kihúznak. Már este volt. A nagyok maradhattak, de nekünk mennünk kellett.
Nagyon jól éreztem magam, de azért még maradtam volna.

Képek a galériában 
Ha tetszett a cikk, ossza meg másokkal is!  Magyar Tannyelvű Alapiskola Baka

Baka 351
930 04 Baka
Telefon: 031/559 47 38

Legújabb cikkek
Shakespeare nyomában - Színházi vetélkedő
2016-11-22 14:42 | admin
DOMESTOS verseny
2015-09-21 21:30 | K.Zs.
Közlekedési pálya
2015-09-21 20:21 | )K.Zs.

Hirdetés Állásbörze Partnerek
JMK media & productions, s.r.o. Szlovákiai Magyar Szülők Szövetsége
Szlovákiai Magyar Pedagógusok Szövetsége Pázmány Péter Alapítvány

 
 
 
  :: © 2010 REGIONIS polgári társulás, Minden jog fenntartva ::