Melyik alapiskolába iratta gyermekét?  
Magyar Tannyelvű Alapiskola Baka
 
Hírek

A közlekedési parkban 
A közlekedési parkbanEgyszer csütörtökön szép nap volt. Azért volt szép nap, mert elmentünk Galántára, a közlekedési parkba.
Autóbusszal utaztunk, út közben Barnussal beszélgettünk. Rövidesen megérkeztünk. A parkban megmutatták hogyan kell helyesen közlekedni, és kiosztották a bicikliket. Jelzőtáblák és működő jelzőlámpák is voltak. Be kellett tartani a szabályokat. Többször körbebicikliztem a közlekedési parkot. Nagyon jó volt. Dél körül indultunk haza. Útközben megálltunk a cukrászdában. Fagylaltot vettem.
Nagyon elfáradtam, mire hazaértünk.
(Vicsápi Ádám, 3.osztály)

Reggel a házba sürögtem-forogtam. Anya megkente a kiflit. Még megálltunk a boltban málnát venni. Az iskolában az első órát megtartottuk, majd gyorsan megettük a tízórait. Kimentünk az udvarra. A busz ott állt.
Felszálltunk, elindultunk Galántára, a közlekedési parkba. Patival és Kingával ültem. Nemsokára megérkeztünk, kiszálltunk a buszból. Mindenki nagyon örült. Sokan biciklivel közlekedtünk. Nagyon jó volt! Később bementünk egy terembe. Gombokat kellett nyomkálnunk. Hazafelé megálltunk egy fagyizóban. Hármas fagyit ettem. Gyuszi ehető lapot vett. Mindenki őt utánozta.
A napköziben arról beszélgettünk, hogy ez a nap milyen jó volt.
(Mészáros Evelyn, 3.osztály)

Reggel mindenki izgult. Amikor megérkezett a busz, nagy örömmel szálltunk fel. Útközben nézegettük a szép tájat. Már vártak bennünket a közlekedési parkban.
Megmutatták, melyik tábla mit jelent. Azután bicikliket kaptunk. Megmondták, mikor induljunk. Később Barnussal beszéltünk arról, hogy tetszett. Az elsősökkel és a másodikosokkal helyet cseréltünk. Bementünk egy terembe, megnéztünk egy történetet. Majd kérdéseket tettek fel. Minden kérdésre helyesen válaszoltam. Hazafelé megálltunk egy cukrászdában.
Otthon elmeséltem, hogy milyen jó volt.
(Ulrich Bálint, 3.osztály) 
Ha tetszett a cikk, ossza meg másokkal is!  Magyar Tannyelvű Alapiskola Baka

Baka 351
930 04 Baka
Telefon: 031/559 47 38

Legújabb cikkek
Shakespeare nyomában - Színházi vetélkedő
2016-11-22 14:42 | admin
DOMESTOS verseny
2015-09-21 21:30 | K.Zs.
Közlekedési pálya
2015-09-21 20:21 | )K.Zs.

Hirdetés Állásbörze Partnerek
JMK media & productions, s.r.o. Szlovákiai Magyar Szülők Szövetsége
Szlovákiai Magyar Pedagógusok Szövetsége Pázmány Péter Alapítvány

 
 
 
  :: © 2010 REGIONIS polgári társulás, Minden jog fenntartva ::