Hírek: élet az oktatási intézmények falain belül  
 
 
Felhívások, versenyek, meghívók

VII. Kulcsár Tibor Vers- és Prózamondó Verseny  
VII. Kulcsár Tibor Vers- és Prózamondó Verseny
A pozsonyi Magyar Tannyelvű Alapiskola és Gimnázium, az SZMPSZ Pozsony-Szenc Területi Választmánya, a Magyar Köztársaság Kulturális Intézete és a Pozsonyi Casino mellett működő VIDÉO Alapítvány 2012. november 30-ára meghirdeti a VII. Kulcsár Tibor Vers- és Prózamondó Versenyt.
A verseny első évfolyamának meghirdetésekor célunk a szlovákiai magyar irodalom alkotásainak megszólaltatása és népszerűsítése volt, valamint tisztelegni szerettünk volna Kulcsár Tibornak, iskolánk kiváló pedagógusának emléke előtt.

A versenyt az alapiskolák nyolcadik és kilencedik osztályos tanulói, a négyosztályos gimnáziumok diákjai, a nyolcosztályos gimnáziumok harmadikos és negyedikes, valamint felső tagozatos diákjai számára hirdetjük meg két kategóriában.

A versmondók egy szlovákiai magyar költő (ajánlott Keszeli Ferenc) művével készüljenek. A prózamondók egy szlovákiai magyar író (ajánlott Gál Sándor) alkotásával indulhatnak a versenyen.
A versenyre jelentkezni lehet a gimnázium címén vagy a verseny@mtag.sk Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címen (a jelentkező lap megtalálható a www.mtag.sk honlapon). A jelentkezés határideje 2012. október 30.
Elérhetőségek: ZŠ a Gymnázium s VJM – Magyar Tannyelvű AI és
Gimnázium, Dunajská 13, 814 84 Bratislava
az iskola titkárságának telefonszáma: 02/5296-43-15, 02/52927768
FAX: 02/5292-77-69
 
Ha tetszett a cikk, ossza meg másokkal is!  Hírkereső
 Keresendő szó
 

Hirdetés Állásbörze Partnerek
JMK media & productions, s.r.o. Szlovákiai Magyar Szülők Szövetsége
Szlovákiai Magyar Pedagógusok Szövetsége Pázmány Péter Alapítvány

 
 
 
  :: © 2010 REGIONIS polgári társulás, Minden jog fenntartva ::