Hírek: élet az oktatási intézmények falain belül  
 
 
Felhívások, versenyek, meghívók

Versenyfelhívás 
Versenyfelhívás

Jövőd szempontjából fontosnak tartod, hogy rendelkezz pénzügyi ismeretekkel?
Meg akarsz ismerkedni a pénzügyek, az értékpapírpiacok világával?
Szeretnéd ezt részben interaktív szimulációs játékokon keresztül tenni?
Szeretnél a tőzsdén Coca-Cola, Apple, BMW részvényekkel kereskedni?
Szeretnél mindezekért értékes nyereményekkel gazdagodni?


Ha a fenti kérdésekre igen a válaszod, akkor szervezz csapatot és jelentkezzetek a Közép-európai Brókerképző Alapítvány értékpapírpiaci versenyére és tôzsdejátékára!

A Közép-európai Brókerképző és Értékpapír-piaci Ismeretterjesztő Alapítvány – együttműködve az Erste Befektetési Zrt-vel - a 2012/2013-es tanévben ismét értékpapír-piaci témájú tanulmányi versenyt és tőzsdejátékot hirdet a középiskolai diákság számára.

A verseny szakmai színvonalának biztosításában az Erste Befektetési Zrt. mellett partnerünk a Budapesti Értéktőzsde, a KELER, a Research In Motion®, a Pénziránytő Alapítvány, a Corvinus Egyetem- Studium Generale, az Equilor, az XTB, a Fio-Broker, a Notebookspecialista.hu és az Aleasgroup. A versenyünk selejtezőjében az ismert online teszteken kívül interaktív számítógépes szimulációkkal is találkozhattok majd, melyek helyes végigjátszását szintén e-könyvek fogják segíteni, az online tôzsdei felület használatával pedig általában rutint szerezhettek az online pénzügyi rendszerek (pl. e-banking, online értékpapírszámla) használatában is. A verseny elődöntôjében és döntőjében jellemzően kreativitást is igénylő feladatokat kell majd megoldanotok. A legjobban szereplő csapatokat és felkészítő tanáraikat a Nyereménylistában olvasható módon díjazzuk.


Meggyőződésünk, hogy amellett, hogy a részvétel és a „tőzsdézés” jó szórakozás lesz, az így szerzett tudás, gyakorlat az indulóknak a legjobb értelemben is kamatozni fog. Az idei verseny részletei és a korábbi versenyek története a www.kebaverseny.hu honlapon tekinthetőek meg. Jelentkezési határidô: 2012. október 28.


Valamennyi résztvevőnek sok sikert kívánunk!

 
Ha tetszett a cikk, ossza meg másokkal is!  Hírkereső
 Keresendő szó
 

Hirdetés Állásbörze Partnerek
JMK media & productions, s.r.o. Szlovákiai Magyar Szülők Szövetsége
Szlovákiai Magyar Pedagógusok Szövetsége Pázmány Péter Alapítvány

 
 
 
  :: © 2010 REGIONIS polgári társulás, Minden jog fenntartva ::