Hírek: élet az oktatási intézmények falain belül  
 
 
Hírek az intézményeink életéből

Újdonságaink 
ÚjdonságainkA tornaljai Kazinczy Ferenc Magyar Tanítási Nyelvű Alapiskola az utóbbi időben több újdonsággal büszkélkedhet. Egyik ilyen újdonság az iskolaújság - amely a Gubics nevet kapta - újraindítása. Első számát nagy lelkesedéssel fogadták a tanulók, pedagógusok és a szülők egyaránt. Iskolánk előcsarnokában a „Gubicsláda” már várja tanulóink képregényeit, fejtörőit, vicceit, üzeneteit. A vezetőség köszönetet mond minden közreműködőnek, akiknek fáradozása által ez az elképzelés valóra válhatott.
A közeljövőben iskolarádió indítását is tervezzük, amelyhez már bebiztosítottak a megfelelő berendezések.
Iskolánkban teljes mérvű felújítás alatt áll a számítástechnikai terem. Miután befejeződik a padlóburkolat cseréje a tantermeket új európai szabványnak megfelelő nyílászárókkal látják el. Az eddigi számítógépes állományt kilenc új géppel bővítik és egy
E-beam oktatási segédeszközzel, hogy a tanulók informatikai képzése a kor kihívásainak megfelelő legyen.
Amint arról többen a helyszínen is meggyőződhettek, befejeződött két új osztályterem kialakítása, melyeket az iskola igazgatósága korszerű, állítható padokkal, valamint modern, mágnesezett kerámiatáblákkal szereltetett fel. A „B” épületben négy osztályt sikerült felszerelni új, állítható padokkal, korszerű szekrényekkel. Szintén a „B” épületben új tantestületi terem kialakítását tervezik.
Az alsó szinten sikeresen befejeződött a higiéniai helyiségek felújítása. Ezt a munkát az iskola igazgatósága az egyes emeleteken is fokozatosan folytatni kívánja.
Az iskola vezetősége ez év februárjára tervezi az épület homlokzati részének felújítását, különös tekintettel a bejárati csarnok paramétereinek kibővítésére, amely minden esztétikai igényt kielégít majd. Az igazgatóság őszinte óhaja, hogy a Kazinczy-emlékszobor ismét visszakerüljön eredeti, méltó helyére.
 
Ha tetszett a cikk, ossza meg másokkal is!  Hírkereső
 Keresendő szó
 

Hirdetés Állásbörze Partnerek
JMK media & productions, s.r.o. Szlovákiai Magyar Szülők Szövetsége
Szlovákiai Magyar Pedagógusok Szövetsége Pázmány Péter Alapítvány

 
 
 
  :: © 2010 REGIONIS polgári társulás, Minden jog fenntartva ::